Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festsangeforfattes.dk/public_html/wp-content/plugins/async-js-and-css/functions.php on line 172
Festsange forfattes - Festsange til enhver lejlighed.

Festsange

Festsange

Festsange,  konfirmation, brylllup og fødselsdag.
Glade kunders inderste tanker overføres til muntre vers – også til firmafest og  jubilæumsfest –  for det er en tradition for os danskere, som eneste land i verden. Jeg har siden 1978 skrevet i tusindvis af festsange til glade og tilfredse kunder.
Har i slutningen af 2013 designet denne hjemme side og taget fat på forfatninger og taler igen. Hver opgave, stor som lille, har altid været en udfordring for mig, at oversætte inderste tanker til muntre vers. Det sætter jeg en stor ære i. Det er en tillidssag, som jeg sætter mig for mål, at hver opgave bliver bearbejdet på bedste vis og proffessionelle kunnen.

Glade kunders inderste tanker oversættes til muntre vers…

For at få en god sang hvor hver episode bliver beskrevet muntret og kærligt. Gennem en samtale fornemmer jeg hurtigt hvad kunden vil med sangen eller for den sags skyld talen. Min ekspertice gennem mange år – kommer her til sin ret. Til orintering; hvis det er en fire liniers sang, bruger jeg gerne en episode til et vers. Hvis det er en otte liniers sang, bruger jeg gerne to episoder til verset.

Gå på opdagelse på de øvrige sider her på hjemmesiden. Jeg forfatter sang og taler og da jeg også er grafisk uddannet, kan jeg tilbyde flotte sange med billeder i

Ring eller mail og få et tilbud, så vi sammen kan finde netop det du/ I ønsker.