Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festsangeforfattes.dk/public_html/wp-content/plugins/async-js-and-css/functions.php on line 172
Festtale forfattes - Festtaler til enhver lejlighed.

Festtale

Festtale

Jeg tilbyder festlige, humoristiske, sjove, alvorlige, rammende og hjertelige taler

At holde tale er for mange en svær og uoverkommelig opgave. En opgave, der kan præge ens hverdag, mange uger før, at festen skal holdes. Nervøsiteten stiger. Sådan behøver det ikke at være.

Lad ikke dette påvirke dig. For der er hjælp på vej.

Jeg tilbyder festlige, humoristiske, sjove, alvorlige, rammende, hjertelige festtale(r).

Taler som bygges op i fundamenter, så den der skal holde talen – får flere rum – at arbejde med. Det gør talen lettere og overskuelig. For mig er det vigtigt, at taleren hurtig bliver dus med situationen. Dette gøres nemmest ved, at talen startes med ” et citat ” en ”sjov episode ” eller en helt anden indgangsvinkel, som jeg har god erfaring med.

Det skal være sådan, at festtaleren hurtigt får en flydende gang i talen.

Og her kommer jeg ind. Jeg har i mere end 30 år produceret taler og sange. Jeg er god til at sætte mig ind i situationen. Det er altid spændende, at tilrettelægge en festtale.

Det er en udfordring hver gang.

Vi skal blive enige om hvor lang tid talen skal vare og hvilken genre du gerne vil have talen i.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig, som jeg har hjulpet andre, så du får et godt produkt i hånden, hvor ordet og gnisten bliver dit univers.

Det er en livsgnist for mig, at kunne hjælpe.