Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festsangeforfattes.dk/public_html/wp-content/plugins/async-js-and-css/functions.php on line 172
Hvad siger kunderne? - Festsangeforfattes

Hvad siger kunderne?

Hvad siger kunderne? 

 

Hej Hans

 Tak for din tid og hjælp med at få opbygget en sang og fest avis til konfirmationen. Casper havde en rigtig god dag og din sang / “Børkop Ugeavis” blev rigtig godt modtaget, fin at synge og beundret efterfølgende hen under aftenen. Det var også spændende for Casper endeligt at kunne se hvad det dog var for noget vi havde forberedt på vore møder med dig som er overraskelse til ham 🙂

Med venlig hilsen 

Casper, Tina og Alex

Alex B. Pedersen <mail@alexbp.net>

 

Hej Hans

Du lavede en festavis med 24 billeder og en fantastisk sang. Godt gået. Der var tre billeder på forsiden som du med din kreative sans fik mangfoldig gjort. Tre konfirmationsbilleder fra 1885, 2013 og 1930 hvor man så hvordan de så ud dengang. Billeder du havde lånt fra Det Kongelige bibliotek i København. Vi skal nok anbefale dig. Tak.

Karen Henriksen fra Horsens

helgesvej5@gmail.com

 

Kære Hans

Vi er så dybt taknemmelig, at den forfatning du lavede samt layout på en A4 folder er simpelthen i særklasse. Sjov, alvor, lige til var din forfatning. Vi kneb godt nok en lille tåre på den måde du fik sluttet sangen. Endu engang tak, Hans.

Elin Porse Grønkjær

elingry1@gmail.com

 

Hej Hans

Du kan bare det der med at jonglere med ordene. Det er du unik god til. Tak for en fantastisk tale til min fars 80 års fødselsdag. Du brugte alle oplysningerne og krydret det med sjove citater og kloge ord. Folk grinende og grinede og din afslutning på talen, var meget rørende. Jo, der faldt et par tårer.

Venlig hilsen

Tina Kiszka

tina.kiszka@hotmail.com

 

Hej Hans

Du skal have en kæmpe stor tak, for den bryllupssang du lancerede, til min datter og svigersøns bryllup. Den var så god, at vi sang den hele to gange. Du kan bare det der med at forfatte og også grafikken er du fantastisk god til. Du har fået nye kunder fra selskabet af. Tak Hans.

Med venlig hilsen

Per Olesen

mailto:po@neet.dk

 

Hej Hans

Endnu en gang tak for den fantastiske festavis du lavede til min mors 80 års dag. 27 billeder og med masser af flot grafik. Vi har aldrig set sådan et professionelt arbejde før i festsangensverden. Også det du fandt på til forsiden, at Google de ting der var oppe i tiden ved min mors konfirmation i 1951. Vi kan godt skimte det mellem linjerne, at du er journalist. Endnu engang tak for en flot og meget munter sang.

Mvh Susanne Paulsen

susanne.paulsen@laerdansk.dk

 

Hej Hans

Jeg vil i den grad takke dig for en meget professionel stor A3 folder med 22 billeder til vor datter Alvildas konfirmation. Super  flot og elegant layout. Sangen var med varme, sjov, alvorlig, humoristisk og fantastisk god. Alle var dybt imponeret. Mine mange gæster havde aldrig oplevet noget lignende. Vi sang den to gange. Du har en utrolig professionel indstilling til opgaven. Vi kan kun anbefale andre, at tage mod din hjælp. Endnu engang tak.

Med festlig hilsen Claus Bech
clabec75@gmail.com

Hej hans

Det er bare så godt det du har lavet til vores datters konfirmation lørdag den 17. maj 2014. Vi kan slet ikke få armene ned. Fantastisk forfatning. Sjov, rammende, festlig og med glimt i teksten. Og selve grafikken var overdådig flot. Meget kreativt med 10 billeder. Det er ikke sidste gang vi kalder dig. Skal nok anbefale dig.

Mvh Tommy Bering Karsberg-Petersen <bering80@hotmail.dk>

 

Hej Hans

Vi vil lige sende dig en hilsen, mange tak for den gode,sjove sang du skrev til vores venners kobberbryllup,du kan tro den bragte lykke hos dem….

Med tak venlig hilsen

Henriette Petersen
petersen39@webseed.dk
Kære Hans

Christinas konfirmation
Tusind tak for den fine sang. Vi vil helt sikkert tænke på dig når vi næste gang har brug for en sang. Det hele var bare ¨så vellykket.

susan_anderse65@hotmail.com

 

Hej Hans

Jeg vil p&aring; familiens vegne gerne sige dig tak for hjælpen og med din erfaring  med  tanker og vor historie blev oversat til muntre vers til bedsteforældrenes
guldbryllup. Vi er mere end tilfredse med resultatet og glæder os til at synge den for guld-brudeparret.

Vh Sanne
Sanne Bunch-Nielsen

_________________________________________________________________________________________

Hej Hans

Vi overlod med tryghed, efter samtalem med dig, vore oplysninger til dig om Tove´s 50 årsfødselsdag. Du spurgte ind til emnerne og du valgte det rigtige melodivalg.
Efter god forklaring valgte du ” Den evig glade kobbersmed”.  Den var bare sjov, god og festlig. Sangen var eminent god. Den skabte liv og stemning. I særdeleshed fik du afsluttet fantastisk godt med udgangspunktet fra andet vers. Den røde tråd gik igennem.  Du kan bare jonglere med ordene.
Det er bare perfekt og professionelt arbejde. Du får  to nye kunder fra selskabet indenfor 2 måneder.

Med venlig hilsen
Hanne Mikkelsen
mailtilos@stofanet.dk

 

En stor tak for din fortræffelige indsats til vor datters bryllup. Mage til opbygning har vi aldrig oplevet.
Dit humør for dit virke, i versene, kom klart til udtryk. Folk var bare begejstrede.  8 flotte sider i grafisk design og melodien du havde valgt. Du havde lagt en fantastisk
gnist i dit arbejde.  Flot, flot opsætning. Du kan bare det. Du får mange nye kunder fra den store fest hvor vi var 100 glade gæster.

Vibeke Hansen

Endnu engang tak

 

Hej Hans fra Birgitte og familie

Vi har netop afsluttet vor konfirmation for vor datter Louise. Du lavede tale og sang. Vi kan næsten ikke få armene ned igen.  Min mor sad og vrælede.  Og der skal meget til. Din tale ramte og var meget inspirerende inspireret i afsnit fra sangene. Godt gået Hans. Dine grafiske id og layout er perfekte og  sangene og billeder, det var et sandt syn og oplevelse i ord og billeder. Vi har et kobberbryllup om to måneder. Håber du kan hjælpe os.  Tak Hans.

De beste hilsner
Tove Stubkjær

 

Hej Hans

Super god sang til vor søn og svigerdatter bryllup – der bliver  ikke et øje tørt – du fik hver en detalje med og mere med, som om du kendte dem bedre end os selv. Din grafik med billeder er helt unikt. Bare skukt og fortællende om brudeparret med spral i grafikken. Herligt. Skal bruge dig til efteråret igen til en 70 års fødselsdag. Helt sikkert.

Mvh Silder

Og  1000 1000 1000 TAK

tbrygger56@hotmail.com

_______________________________________________________________________________________

 

Bare godt gået Hans

Vi vil sige tusind tak for en fantastisk servicedu har ydet os i forbindelse med Dittes konfirmation. Vi kan kun anbefale dig til andre. Du lavede en avis sang ” Dittes Ny Avis”, somenrigtig avis med journalistiske artikler fra hendes fødselsdag. 26 billeder i top kvalitet prøget af en formiddabel sang,hvor vi sang på overskrifter, som i en avis. Simpelhen fantastisk Avis sang i A3 størrelse som en avis.

Tusind tak Merete Rasmussen

meretterasmussen@mail.dk

________________________________________________________________________________________

Submitted on Sun, 26 February 12:48:56 +0000

Hej Hans. Vi har fået en super sang til vores søns konfirmation. Skrevet så den er rigtig sjov og så alle kan grine med. God vejledning med hensyn til valg af melodi, da vi ikke skulle have en musiker til stede. Opsætning på det grafiske var alle dybt imponeret af med super billeder og meget kreativt sat op. Jeg kan på det varmeste anbefale dig over for andre for service, servesering og et dynt arrangement  fulgt til dørs af dig.

Heidi Harboe hhharboe@stofanet.dk

__________________________________________________________________________________________

Tak Hans

Submitted on Sat, 28 January 2014 10:31:35 +0000 Tak Hans. En utrolig sang du skrev til vor datters konfirmation. Det var som du kendte hende bedre end os. Vi glæder os vanvittigt meget til den skal synges her til naj. Og selve opsætningen i A5 foldderen med billeder og illustrationer er helt ubeskrivelig. Kan kun anbefale dig til andre. Nu er det 3 gang vi bruger dig. Vi ved hvad vi får. Det er altid bare i top. God weekend Famlien Kofoed. Også herfra en super anbefaling til andre.

palle1960@gmai.com

 

Hvad siger kunderne